Fönsterbleck motverkar fukt- och vattenskador

  Fönsterbleck

  Vi är proffs på tunnplåtsprodukter för avrinning och vi tar fram både standard- och specialprodukter utvecklade speciellt för småhus, fastigheter, industrilokaler och kontorsbyggnader.

  Vi tillverkar i belagd stålplåt, varmgalvaniserad plåt och aluzink. Vårt sortiment omfattar både typgodkända standardprogram och kundanpassade speciallösningar.

  Fönsterbleck är viktigare än man kanske tror och det är viktigt att undersöka fönsterblecken så de inte är skadade. Fönsterblecket leder ju bort vattnet från väggen och om blecket är skadat eller felkonstruerat kan vatten från fönstret rinna in under fönsterkarmen eller längs sidorna och tränga in i väggen vilket leder till skador och ibland mögelangrepp i fasaden. Vi producerar även skräddarsydda fönsterbleck till er som vill byta bleck själva, det bästa är ju dock att låta oss utföra monteringen så allt blir fackmannamässigt utfört.

  Om du vill kan du bifoga dina ritningar här på hemsidan så tar vi fram en offert och kontaktar dig innan vi börjar producera.

  Skicka in dina ritningar här.
  Image

  Tveka inte! Ta kontakt med oss redan idag!

  © 2021 Arvidsjaurs Plåtslageri AB. Alla Rättigheter Reserverade.