Vi är ett komplett byggnadsplåtslageri

  Kontakta oss när det är dags att se över ditt plåttak

  Takarbeten

  Arvidsjaurs Plåtslageri AB har en bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar och framförallt plåttak.
  Efter alla våra år av branscherfarenhet inom plåtarbeten vågar vi påstå att vi är specialister inom takplåt. För oss är det väldigt viktigt att du som kund har en god inblick i projektet för att eliminera alla oklarheter. Att vi sedan ger våra kunder en god service ser vi som en självklarhet.

  Alla är välkomna till oss, våra kunder är privatpersoner eller företag, stora som små. Vi åtar oss gärna arbeten av både villor och flerbostadshus men självklart kan vi också hjälpa dig som är ute efter en mer skräddarsydd lösning.
  Vår spetskompetens ligger såklart på plåttak och oavsett hur stort eller litet våra uppdrag är så siktar vi alltid på att leverera ett kvalitativt plåtarbete. Vi arbetar alltid efter entreprenörföretagens riktlinjer när det gäller byggnadsplåtslageri.
   
  Kompetens

  Våra plåtslagare har bred kompetens inom takarbeten vilket krävs för att leverera ett kvalitativt och genuint hantverk. Taket är ett av de mest utsatta delarna på en byggnad, därför är det viktigt att det håller tätt.

  Kontakta oss om du behöver anlita en takläggare som vet vad han håller på med!
  Image

  Tveka inte! Ta kontakt med oss redan idag!

  © 2021 Arvidsjaurs Plåtslageri AB. Alla Rättigheter Reserverade.